Ladies

Lieve ladies,  

Bij de dames van Winge is het het hele jaar door een drukke bedoening.  Dames hebben een comité met ladiescaptain die verantwoordelijk is voor alle activiteiten en wordt bijgestaan door een team van een vijftal dames die elk een functie hebben. Dit comité wisselt om de twee jaar.

Elke donderdag ontmoeten wij elkaar tijdens het golfseizoen om een fijn partijtje te golfen, dank zij onze sponsors met mooie prijzen. Daarna bespreken we het slagen ( of het misslagen) van die onder­ne­ming in de 19°hole, onder het nuttigen van een hapje en een drankje.

In de winterperiode hangt veel af van het aantal kledinglagen dat we nodig hebben, om te zien of we een mooie swing kunnen maken, of we die donderdag zullen golfen of niet. De “die hards” onder ons staan immer paraat; ze trotseren regen en wind, sneeuw en ijzel, gewapend met mutsen, wanten, beenwarmers, zodat ze onherkenbaar worden, maar toch klaar zijn om de baan en de natuur elementen te trotseren. Hoe fijn is het dan om erna  in het warme, gezellige clubhuis samen te komen en te genieten van een deugddoend  warm drankje bij de openhaard en te kletsen over onze ervaringen.

Elk jaar in mei zijn we dan weer met zijn allen op stap. 3 dagen,  meestal in het buitenland net over de grens bezoeken wij nieuwe golfbanen en zijn wij als vriendinnen onder mekaar. Steeds is het dolle pret en worden onze vriendschappen hechter.

Ook in de zomer stoppen we onze clubs niet in de zak, dan spelen we onze zomercompetitie. Er wordt vrij afgesproken met wie je speelt. Het gaat er wel wat rustiger aan toe want de vakantiegangers moeten we  missen. Tussendoor gaan we dan ook nog eens op bezoek bij andere clubs of ontvangen deze clubs bij ons.

Bizzy  bees  zijn onze werkende dames. Zij spelen elke 2de en 4de donderdag van de maand en starten tussen 13u  en 14u of tussen 18u en 19u voor 9 holes.

Competitieve dames spelen 1maal per jaar interclubs.  Zij verdedigen onze club en zetten hun beste beentje voor.

Jullie zien het , beste dames, hoog tijd om je aan te sluiten bij deze gezellige club. Aarzel niet om contact op te nemen met iemand van het team, indien je vragen of interesse hebt. Wij zijn er voor jullie.

Jaarlijks lidgeld : 25 euro - wedstrijdfee voor de donderdagwedstrijden : 5 euro

Je kan lid worden van onze ladies door € 25 te storten op rekening BE39 3770 3870 1219.

Namens het ladiesteam,

Marga Adriaens, captain: marga.adriaens@telenet.be - 0479/46 17 77

Trudi Schaaf, past captain: trudi.schaaf@telenet.be - 0476/33 48 03

Chris Missorten: chris.missorten@skynet.be - 0476/25 14 29

Ingrid Boesmans: boesmans.i@telenet.be - 0476/64 34 55

Kristin Gysemans: kristin.hermans@gysemansnv.be - 0478/94 41 24

Marie Champagne: mariechampagne@telenet.be - 0472/92 63 42