Challenge NO wedstrijd op Steenhoven - Jef De Wever · 21-05-2015

Tweede wedstrijd op de pannenkoek van Steenhoven waar ze echter wat water in de weg leggen om het lastig te maken . Daarover vloeken mag ook ; het wordt daar snel vergeven omdat de abdij en de paters toch dichtbij zijn om vlug in te grijpen indien het uit de hand zou lopen . Vanop het parcours zie je ahw het bord van de abdij staan :     " Hier vloekt men soms ; God ziet u " . En idd , Pater Abt  bevestigde me :  " Hier waak ik " !!

Wat een eigenaardige uitslag is uit die wedstrijd gekomen . Relatief zwakke punten en al vrij grote verschillen na deze tweede match . Om te beginnen moest , zoals men zegt , Winge het hebben van zijn vrienden .  Ons aller bekende Christina Berben is van kamp ( nou ja in Kamp enhout ) gewisseld en heeft ons meteen voor schut gezet . Daarnaast nogmaals een outstanding Keerbergen met Walter Bosmans in een one men show . Steenhoven , op eigen terrein , stond erbij en keek ernaar . Wingenaars , momenteel aangepast aan hobbel-hobbel greens , kregen hun ballen maar niet onder controle op die snelle grasbiljarts . Slechts 11  spelers scoorden een resultaat boven de 30 pt . Niemand verbeterde zijn hcp . Wat bleef er dan nog over om blij over te zijn ??  Het gezellige karakter van Steenhoven en de nabijheid van Postels abdijbier en kaas .  Proost !!  . Met dank aan Alda voor haar organisatie .

En de Wingense kloppers ??
VERBELEN  Ludo     33 pt
HAMILTON Alistair    31  pt
HELSEN  Guy             27  pt
CHAMPAGNE Marie   27  pt
BERCKENBOSCH  Bart   26  pt
Proficiat aan deze bijdragers en dus al in voorbereiding van hun volgende wedstijd  . Het zal nodig zijn ; maar zoals Ludo me al zegde : " dat gaatje dichten we wel " .
Voor de cumuluitslag klik hier.

Veel lees , evaluatie en interpretatiegenot .