IJSBEREN ECLECTIC Senioren 2018 · 21-03-2018

Dinsdag 20 maart : frisjes, maar droog en vrij zonnig.  De laatste wedstrijd in de reeks van 10 rondjes “eclectic” liet het beste verhopen.  Bij dit lenteweer dacht iedereen aan  zomergreens.  Maar neen, het werd voor de vijfde keer een ronde op wintergreens.

Spijtig, maar begrijpelijk.  We zagen snel het waarom van de beslissing : er zat nog vorst op de zomergreens.  En later op de dag begon de groenploeg met man en macht die greens klaar te maken voor de drive-in van komende week.   Dat belooft.

Van de 37 senioren die nog wat naknorrend aan hun ronde begonnen, brachten er 27 nadien hun kaart binnen.  En daartussen een opmerkelijk resultaat neergezet, of beter binnengeput, door Herman Mols : 38 Stb punten, gescoord dankzij 11 pars, 2 birdies en 5 boogies.  Een hele prestatie!  Ook Jef Dauw met 37 en de onvermijdelijke Herman Schepers (35) wisten goed te scoren.

Volgende week dinsdag worden de laureaten - figuurlijk - in de bloemen gezet en krijgt de winnaar zijn naam bijgeschreven op de trofee “IJSBEER”. 

Inschrijven voor de wedstrijd op 27 maart lukt niet meer, maar deelnemen aan het diner nadien, zeer zeker wel : vis of vlees kun je kiezen via I-Golf

Voor resultaten, klik hier :

S20180320 IJsberen Resultaten

S20180320 IJsberen Eindstand