Ijsberen senioren 13022018 · 17-02-2018

Deze dindag 13, net voor de start van de carnavalgekte, bleken blauwe lucht en een lentezon op het appél. Prachtig golfweer, maar de nachtelijke vorst had de greens berijpt en dus werd nog eens op wintergreens gespeeld!

Een groep van 34 spelers dienden zich aan. Daarvan kwamen 24 kaarten binnen. Waaronder enkele opmerkelijke scores: Herman Moils bestond het om in deze winterse omstandigheden 40 Stb-punten bij elkaar te spelen: 9 pars, 4 birdies en 5 boogies. Ook Philippe Moerman was weer op zijn best: 37 punten en een birdie op de lange hole 6!

In de bijlage vind je niet alleen de tussenstand maar ook de resultaten van alle tot nu toe gespeelde rondes.Helemaal rechts ook de naam van de markers. Zodra die in het rood verschijnt is het oppassen geblazen: je mag maar twee keer met dezelfde markler het veld op. Zo hebben Rine Verbeeck, Mia Germeys, Trudy Schaaf, Birgit Van Reymenant, Rudy Daems , Jef De Wever en Marc Morren al twee keer dezelfde marker meegenomen.

Onze zesde wedstrijd: dinsdag 20 februari. Allen op post.
Opletten want het kan 's nachts nog vriezen. De website van Winge Golf heeft het laatste woord: kijken voor je vertrekt.

Resultaten Ijsberen 13022018
Tussenstand IJsberen 13022018