Ijsberen senioren 20022018 · 24-02-2018

Deze 20ste februaridag bracht ons, net als vorige week, een rustig winters weertje, perfect om te golfen. Maar ook nu had de vorst de zomergreens gesloten. Na het maaien van de fairways lagen de wintergreens er al wat vriendelijker bij. En dat konden we merken aan de scores: elf van de 28 spelers brachten een kaart binnen van 30 of meer Stableford punten.

Bij de dames neemt Annick Buekers met haar kaart van 30 en de verbetering van haar scores op hole 1 en 11, resoluut de leiding met 51 punten. Bij de heren tekent zich de strijd af voor de all-over-prijs (winnaarsnaam op de IJsberentrofee) met aan de leiding Herman Schepers met 58, gevolgd door Philippe Moerman met 56 en daarachter een groep met 53 punten.
Het zal er spannen de laatste vier wedstrijdrondes.

In de bijlage vind je niet alleen de tussenstand maar ook de resultaten van alle tot nu toe gespeelde rondes. Helemaal rechts ook de namen van de markers. Let op de roden.

Inmiddels hebben de Russen- of zijn het de Zweden?- hun koelkast laten openstaan. Het wordt dan ook berekoud: mutsen en sjalen uit de kast en allen op post! Glühwein en Kanelbullar en Köttbullar zouden welkom zijn.

Of het nog eens wintergreens worden zegt u de Winge-website.

Voor resultaten en tussenstand, klik hier

Ijsberenresultaten 20-02-2018

Ijsberentussenstand 20-02-2018