IJSBEREN Senioren Eclectic 27 februari 2018 · 28-02-2018

Wie nog nooit een golfbal huppelend en springend over de fairway zijn weg zag zoeken, had er op deze 27ste februari moeten bij zijn!  Onder staalblauwe hemel, op diepbevroren grasmat en tegen de ijzige wind in, kozen 25 overmoedige IJsberen de weg naar hole 4.  Daar werden ze stijf diepgevroren en trokken bibberend hole 5 op.  Edoch zie daar de verlossing.  Aan de blokhut werden ze verwelkomd door Michel en Jan met warme drank, warme Zweedse kaneelbroodjes en gehaktballetjes.  De foto’s vind je op de website van Winge G&CC onder “leden” – “senioren” – “foto’s”.  Met dank aan Michel Germeys.

 

Na een opwarmstonde rond de vuurkorven terug naar de marteling op hole 6 : noordoosten wind vlak in het gelaat.  Toch brachten 21 spelers hun kaart binnen.  Zonder grootse scores, maar in deze omstandigheden was een gemiddelde van 26 Stb-punten een waar succes.

 

Bij de dames heeft Lieve Van Rensbergen  blijkbaar geen last van de kou : ze speelde hole 4 in vier slagen, waarschijnlijk om er snel van af te zijn want zooooo koud.  Ze verbeterde haar totaalscore met maar liefst elf punten.  Bij de heren ging  Herman Schepers als eerste over de kaap van 60 Stb-punten en ziet zijn naam al blinken op de trofee.   Philippe Moerman met 56 en Cydi Roten 54 kunnen daar nog een stokje voorsteken, maar zullen zich moeten haasten want er blijven nog slechts drie speeldagen.

 

In de bijlage vind je niet alleen de tussenstand maar ook de resultaten van alle tot nu gespeelde rondes.  Helemaal rechts ook de naam van de markers.   Let vooral op de roden.

 

Of het na de zware winterprik ook volgende week 6 maart nog maar eens wintergreens worden, zegt u de Winge-website.  Kijk voor je vertrekt.

 

Voor resultaten en tussenstand, klik hier :

S20180227 IJsberen Resultaten

S20180227 IJsberen Tussenstand